Framme i Tahoe, Middag och poker med Matt...

Efter en inte fullt så komfortabel resa så kom vi äntligen fram till Tahoe runt kl 19 igår kväll. Rummet vi har är sjukt fint. Två sovrum, två badrum, vardagsrum och två kök. Tror jag kan leva med det :).

Hur so mhelst så drog jag och Matt ut vid 21-tiden till ett casino som jag inte minns namnet på. blue mountin eller något sådant tror jag. Ganska stort och fint hur som helst.

Vi åt en helt fantastisk middag på deras restaurang och satt och tjötade lite allmänt. Efter middagen gick vi ner till pokeravdelningen där endast ett bord var igång. Det var som tur va ett $1/$2 NLbord och jag och matt skrev upp oss på väntelistan. Under tiden vi väntade så spelade Matt lite Black Jack medans jag kollade på.

Vi spelade bara i ca 1 timme innan det blev en tidig hemfärd runt kl 00:30. Jag kom dock i två intressanta händer.

Bordet bestod till hälften av vad jag läste som rutinerade spelare, och andra hälften av orutinerade/närvösa spelare.

Jag växlade in $150 och efter ca en halvtimme hade jag $75 framför mig, efter att ha raisat ett par händer och missat när följande hand utspelar sig.

Jag hade förlorat ett par potter i rad och kollar ner i 10-10 och raisar i ganska tidig position till $8. Fick två syner och floppen kom 2-8-9 alla spader. Första killen, som jag ser som orutinerad och som dessutom är väldigt nervös raisar $30. Inte mycket att tänka på för mig, alles in för ca $65. Tredje killen, som jag ser som ganska rutinerad och verkar veta vad han gör börjar nu steka. Han foldar efter ett tag och säger att han är rädd för första killen.

Den orutinerade killen steker också nu och jag är helt säker på att han har en medioker hand, möjligtvis 9-j eller liknanade som bäst. Jag bestämmer mig för att göra något som jag aldrig skulle göra mot en rutinerad spelare. Jag visar min Spader 10:a för honom. Detta är i 99 fall av 100 styrka. Ser jag en något orutinerad spelare visa ett kort som är bra, så är det nästan alltid svaghet, och tvärt om. Men jag var ganska säker på att han skulle läsa min hand som svag om jag visade spader 10 på 2-8-9 alla spaderfloppen. Han callade ialflall tillslut med k-8 och jag kunde dubbla upp till plus minus 0 igen.

Ett par händer senare får jag 2-6 i BB. 4 spelare synar och jag checkar. Floppen kommer 3-4-5. Ding ding.. jag betar ut $10. Nu händer dock något märkligt. Killen efter mig slår om till $25, killen efter honom synar. Det är två killar som är nya vid bordet och jag har ingen read på dom alls är är verkligen rädd för $25synen från den tredje killen. Jag bestämmer mig för att göra ett väldigt farligt spel eftersom jag känner att någon av dom kan ha 6-7. Jag vill veta hur starka dom är på turn så jag synar bara. Turn kommer en riktigt kall 5:a och i det här läget så är jag beredd att vika mot ett starkt bet. Jag bestämmer mig för att checka dels för att jag hoppas på att mina två motspelare är så pass orutinerade så de checkar en turnad kåk, dels för att jag vill ser hur starkt dom betar vid en eventuell bet. Killen efter mig raisar endast $25 som jag inte vet hur jag ska läsa. Det kan vara ett valuebet, men det kan också vara en bet för att veta vart han står. Killen efter synar, och jag synar. River är en blank 8:a och jag checkar igen. Åter igen betar han bara $25, andra killen viker och jag synar i hopp om att han ska ha lägre stege, alternativt en triss. Han visar 9-5 för triss, och jag tar en helt okey pott. Dubblade mig i princip den potten till $300 och fick kliva strax efter när Matt bustade och ville åka hem.

Blir mer spel ikväll! :)

Kommentarer
Postat av: isabel

men oj vad jävla mogen man kan vara.

är du 12 år eller ? att ens skriva en sån skit

sak till en liten tjej på 14 år. lägg ner med

ditt dagis beteende och väx upp förfan !



ett tips ! ta och kolla hur fan du själv

ser ut innan du kommenterar andras utseenden

2009-01-31 @ 21:22:25
URL: http://isabelrebeccca.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag såg vad du hade skrivit på Paulina Danielssons blogg för flera månader sen. Jag vet att det var long time ago, men jag fattar inte hur fan du som är vuxen kan sitta och skriva såna saker till en tjej som är 15 år! Att hon aldrig kommer vara populär, att hon är ful, äcklig, kommer aldrig att få sex mm. Hur fan kan du sitta och skriva det?! Du är ju förfan 22 år och sitter och trackar ner på en 15 åring! Då kan man ju förfan inte ha någon liv! Väx upp, och du ett tips.. Kolla dig själv i spegeln innan du sitter bakom en skärm och skrivet kränkande ord till andra! Och ja, jag vet att jag skriver det här till dig men det skiter jag i för du sitter och beter dig som en 12 åring som retas med tjejerna för att han är förstjust i henne! Bete dig som att du är 22 förfan!

2009-10-12 @ 22:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0