Lillplusset pa den skummaste strukturen nagonsin!

Igar var det alltsa poker pa schemat. Steve hamtade mig kl 14>30 och vi for ivag till forsta stoppet, ett pokerrum ca 20 minuter bort. Trots att klockan var 14:30 sa var alla de ca 30 borden fullsmockade. Jag hade tur och fick ett seat pa 1-2-3 dollarsgamet med $100 maxinkop (!)



Det borjade inte samre an att jag dubbla forsta handen med a-9 pa 2-4-9 floppen. preflop hade jag raisat till $12 och fatt en syn. jag fortsatte leda ut med $20 och fick en syn fran den andra killen som jag inte hade nagon read pa alls eftersom det som sagt var min forsta hand pa bordet. A:et pa turn kom som ett brev pa posten och jag fortsatte leda ut med ett $35bet. Han funderade ett tag och synade. River gav mig ytterliggare ett A och jag stallde in, han synade med par i 2:or. Tack tack!\

Spelet var riktigt skumt, ingenting som hemma. Det var mycket ovanligt med raisar preflop. Utan spelet sag mest ut sa att det var typ 5 limp och sen check check i BB. Reraisar var annu ovanligare och jag sag kanske tva-tre reraisar preflop under de tre forsta timmarna. Jag bestamde mig darfor for att vara mycket aggresiv preflop och raisa varje gang jag involverade mig i en pot preflop. For att ett sadant spel ska fungera maste man ha en mycket stark table image vid bordet. Darfor forsokte jag i borjan leta efter en bra riversyn med en svag hand. Jag fick detta valdigt tidigt mot en tant som var som en oppen bok. Hon kunde lika garna satta sina kort i pannan, for det var sa tydligt om hon kande sig stark nar hon betta ut, eller svag.

Oops, maste dra nu... far skriva fardigt denna blogg senare. :)

Saja, tillbaka. Fick iallfall en pott mot damen dar jag hade A-Q och lyckades gora turn och riversynen med A hog. Det var en psykiskt mycket viktig pott som gav mig en del respekt vid bordet. Efter den potten sa raisade jag runt 40% av handerna preflop och fortsatte leda ut starkt efter flopparna. Jag spelade sa i ungefar en timme och jag markte att amerikanerna var klart forvanade och lite stallda. De ar inte vana alls vid preflopaction och det utnyttjade jag sa gott jag kunde. Efter ca en timme dock sa kande jag att det var dags att byta vaxel ett tag och lugna ner spelet for att inte verka allt for galen, vid det laget tror jag inte att en enda av de handerna jag involverade mig i hade gatt till showdown. Det var ocksa mycket viktigt. Precis nar jag bestamde mig for att byta vaxel dok en intressant hand upp.

Jag plockar q-q i ganska tidig position. Far tva limpare bakom mig, och jag kanner att atmindstane nagon av dom tva limparna ar beredd att syna en raise fran just mig. Dock vill jag inte spela handen som jag spelat alla andra hander i en timme, och jag bestammer mig for att gora ett spel som jag hemma aldrig skulle gora mot bra motstand. Jag bestammer mig for att raisa till $20 istallet for mina vanliga $12. Detta for att forhoppningsvis locka fram ett omslag all in fran nagon av de tva limparna bakom mig. Jag ar ganska saker pa att jag anda kommer fa minst syn fran nagon av dom. Jag har turen att fa omslag all in mot utg+1 som stallde in for totalt $70 och visst, och jag synade sa klart. han slanger upp a-3s och jag visar mina damer. Dock fick han ett Ess pa floppen och tog hem potten, men jag ar fortfarande nojd hur jag spelade handen.

Efter att damen jag synade ner med A hog hamnade i varldens rush mot hela bordet sa slutade jag faktiskt bara plus $7. torskade en $200pott mot henne dar vi var all in pa turn dar hon fick en tvaoutare pa river. Jag var dock inte ensam om att raka ut for det mot just henne.

Efter sessionen sa akte jag och Steve till en mongolisk restaurang for att ladda upp batterierna lite. Steve var plus $100.
 
Hittade foresten en riktigt fet amerikan inne pa den mongoliska restaurangen.




Maten var forvanansvart god och vi lamnade stallet $17 fattigare men matta och belatna.

Nu var det dags att aka till det betydligt storre kortrummet "bay 101" som hade ungefar dubbelt sa manga bord som det tidigare stallet.







Har var det $2-$3-$5 blinds som gallde med maxbuy in $200 (!!!!!!!)

Hamnade vid ett lurigare bord an det andra stallet. Aven om motstandet var battre sa var de flesta fortfarande inga bra pokerspelare.

Vi hade en rolig asiatisk kvinna som var helt galen. Hon limpade alltid preflop, och fick hon nagonting, vad som helst, bottenpar, stegdrag, halpipa sa stallde hon in rakt ut med sina $200 i potter som var runt $15. Hon stallde bland annat rakt ut nar hon hade j-4 pa 9-8-7floppen. Halpipa= nutz.

Hon hade dock sjukt flyt och traffa precis allting i borjan. Sen torska hon en pott nar hon inte klonkade och blev helt galen och borjade sla i bordet o grejer. Hon lamnade bordet ganska snart efter det.

Jag fick en bra start aven pa detta bordet och lyckades dubbla upp ganska snart med k-k mot j-j i en hand som i princip spelade sig sjalv.

Jag far k-k utg o raisar till $20. j-j synar (annu ett exempel pa hur tight spelet ar preflop) flop ar tre laga kort o jag betar, hon synar. Turn ar ocksa lagt och jag staller in, hon synar.

Efter den handen satt jag kortkall resten av sessionen och fick inget moment igang alls. Forlorade inga stora potter men vann inga heller. Det blev troligtvis min trakigaste session nagonsin och jag slutade plus typ $30 efter att jag klev nar jag borjade bli irriterad pa dom otroligt daliga korten.

Nasta helg ska jag och steve till indiancasinona som tydligen ska vara annu storre och battre an de tva kortrummen vi var pa i lordags. Ser valdigt mycket fram emot det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0