Resan

Sitter pa min systers dator just nu eftersom internet vagrar funka pa min laptop. Ska se om jag kan fixa det idag.

Resan gick bra, lite forseningar i Goteborg, annars flot det pa ganska bra. Dock fick jag platsen langst fram i ekonomiklass, vilket betyder att man har en stor vagg framfor sig, ingenstans att stoppa mina giraffben alltsa. :)

Gitte och Matt (min syster och hennes man) bor i ett underbart hus i ett bostadsomrade ca 30 min fran centrala SF. Matt jobbar som kiropraktor och har sin klinik ca 5 min harifran med cyckel. Han har dessutom ett gym i sin klinik som jag tankte forsoka besoka de flesta dagarna jag ar har.

Matt, Som f;r;vrigt fortfarande har barnasinnet kvar kopte en "minimoto" igar. Dvs en minimoped med grasklipparmotor. Vi har inte fatt igang den an, men det ska bli spannande att se honom aka pa den. Han ar namligen 1.90 och vager ca 140 pannor.

Traffade pokerkillen som jag namnde i min tidigare blogg.  Han verkade riktigt trevligt, hann tyvarr bara saga hej till honom. Planen ar hur som helst att han och jag ska till ett par olika casinon som ligger ett par timmar bort i helgen. Kommer sa klart redogora har for motstandet och hur spelet gick.

Forhoppningsvis far jag igang natet till laptopen i dag, eller i dagarna, da kommer lite bilder!


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

kan du ej skriva ö,å ä?

2008-02-07 @ 20:05:03
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Johanna

Ha en bra kväll :)

2008-02-07 @ 20:12:58
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: cOn

Använd kameran lite med!! :D

2008-02-08 @ 14:33:14
URL: http://cOn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0